Fietsendieven aangehouden Overbospad in Hoofddorp

Normal aanhouding

Op het Overbospad in Hoofddorp zijn gisternacht twee verdachten aangehouden op verdenking van fietsdiefstal. De politie had een melding gekregen dat zij bezig waren met het doorslijpen van een slot bij de bushalte Overbos. De politie zag hen rijden en wilde hen controleren. Zij gingen er vandoor waarop de politie te voet de achtervolging in zette. Een van hen kon direct worden staande gehouden, het slot bleek inderdaad doorgeslepen. De ander werd op grond van signalement later aangetroffen en aangehouden.

De politie is nog op zoek naar ene benadeelde van deze fietsdiefstal en roept deze op zich te melden bij de politie via 0900-8844. De fiets, een zwarte Batavus, is inbeslaggenomen en staat aan het bureau in Hoofddorp. De verdachten, een vrouw en een man, beiden 19 en afkomstig uit respectievelijk Haarlem en Hoofddorp, zijn ingesloten.

Adverteren op HoofddorpActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoofddorpActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlemmermeer
18:54

17° C

Bewolkt

2.24 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief