Straatroof in Hoofddorp, politie zoekt getuigen

17 dagen geleden gepubliceerd

Een 18-jarige man is slachtoffer geworden van een straatroof in Hoofddorp. Het incident vond plaats op dinsdag 26 maart rond 20.00 uur op de Deltaweg. Er zijn meerdere persoonlijke bezittingen van het slachtoffer weggenomen door een groep van 5 of 6 verdachten.

Omschrijving van de verdachten

Van één van de verdachten is een signalement bekend. De verdachte is een man van 14-16 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, met een normaal postuur. Ten tijde van de overval droeg hij een capuchon met een zwarte bivakmuts, zwarte kleding, zwarte handschoenen en had hij een schoudertasje met een zwart/rode streep bij zich. De overige verdachten waren donker gekleed. Van hen is geen verder signalement bekend.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar de straatroof en roept getuigen op zich te melden. Als je op dinsdagavond 26 maart rond 20.00 uur iets hebt gezien in de omgeving van de Deltaweg in Hoofddorp, of als je weet wie er bij deze zaak betrokken zijn, wordt je verzocht contact op te nemen. Ook als je andere informatie hebt over deze zaak kun je dit melden bij het algemeen politienummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Het zaaknummer is 2024064475.