Hennepkwekerij aangetroffen Antje Breijerstraat in Hoofddorp

Normal mouw nieuwe uniform politie

Op donderdagmorgen deed de politie onderzoek in een flatwoning aan de Antje Breijerstraat in Hoofddorp. Hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Eerder kreeg de politie melding dat er rondom de flat een hennepgeur zou hangen. De politie stelde een onderzoek in en merkte dat er door een gat in een deur warme lucht uit de woning kwam die sterk naar hennep rook.

In de woning trof de politie in twee ruimtes aan waarin ruim duizend planten stonden. De politie nam de planten en de bij de kwekerij behorende apparatuur (filters, lampen, transformatoren e.d.) in beslag.

Bij controle bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. Doordat de stroom buiten de meterkast om was afgetapt was er een zeer gevaarlijke situatie voor het hele complex ontstaan.

In het pand werden geen verdachte personen aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

Adverteren op HoofddorpActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HoofddorpActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Haarlemmermeer
23:40

17° C

Bewolkt

2.24 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief