Nostalgische optredens van Lenny Kuhr, Hendrik Groen en Kijkbuisvrienden in Hoofddorp

5 maanden geleden gepubliceerd

Het cultuurgebouw C-punt in Hoofddorp duikt op 15 en 16 maart in een nostalgische sfeer met diverse optredens. De line-up omvat zangeres Lenny Kuhr, de theatervoorstelling ‘Rust en Vreugd’ op basis van Hendrik Groens boek en de muzikale theatershow ‘Kijkbuisvrienden’.

‘Rust en Vreugd’ met Doris Baaten

Op vrijdagavond 15 maart brengt Doris Baaten Hendrik Groens boek ‘Rust en Vreugd’ tot leven op het podium. In deze voorstelling neemt ze de rol van de 68-jarige Emma Quaadvliegh op zich. Ondanks haar gebrek aan groene vingers doet ze een beroep op haar medebewoners om haar te helpen haar volkstuin te onderhouden. De voorstelling is doorspekt met humor en vilein. Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers en Scott Reiniers zullen ook optreden. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Herleef je kindertijd met ‘Kijkbuisvrienden’

Op zaterdag 16 maart transformeert de grote zaal in de plek voor de muzikale theatershow ‘Kijkbuisvrienden’. Deze show bevat oude jeugdhelden van televisie zoals Wieteke van Dort, Edwin Rutten, Loeki Knol, Gerda Havertong en Barrie Stevens. Deze sterren namen deel aan spraakmakende kinderprogramma’s. De show bevat prachtige liedteksten, herkenbare tunes en grappige anekdotes. De show begint om 20.15 uur.

Lenny Kuhr zingt uit haar hele oeuvre

Zangeres Lenny Kuhr, een van de vier winnaars van het Eurovisie Songfestival van 1969, treedt op in de kleine zaal op zaterdag 16 maart. Ze zal nummers uit haar hele carrière ten gehore brengen, inclusief werk van haar meest recente album ‘Lenny Kuhr’ (2022). Kuhr wordt begeleid door Freek Dicke (zang en gitaar) en Frans de Berg (piano en zang). De voorstelling begint om 20.30 uur.