Overval op winkel in Zwanenburg, politie zoekt getuigen

4 maanden geleden gepubliceerd

Een winkel aan de Dennenlaan in Zwanenburg is op maandagmiddag overvallen door twee mannen. Tijdens de overval, die rond 15:05 uur plaatsvond, werd een medewerker bedreigd met een mes. De daders zijn met buit gevlucht. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Onder bedreiging de kassa geopend

De medewerker van de winkel werd benaderd door een man met een mes. Onder bedreiging opende hij de kassa voor de overvaller. Na het bemachtigen van de buit, renden de overvaller en een tweede verdachte de winkel uit. Ze zijn met een scooter in de richting van Halfweg gevlucht.

Signalement van de verdachten

Er zijn signalementen van de verdachten vrijgegeven. De eerste verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 1,80 meter lang en was gekleed in donkere kleding en een zwarte motorhelm. De tweede verdachte is ook een man van ongeveer 1,80 meter lang, eveneens gekleed in donkere kleding en een motorhelm.

Bij de overval raakte niemand gewond. De recherche voert momenteel een onderzoek uit en is op zoek naar getuigen.

Oproep aan getuigen

Als je iets hebt gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek, of als je andere relevante informatie hebt, wordt je verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan anoniem. Ook camerabeelden kunnen van belang zijn voor het onderzoek. Als je over dergelijk beeldmateriaal beschikt, wordt je verzocht dit te delen met de politie.